Over ons

Financiële stabiliteit begint bij de juiste cijfers

Hoe krijgt u de touwtjes in handen om uw financiën structureel aan te sturen vanuit een breed perspectief? Door onze aanpak op maat bieden we de beste methode hiervoor.

Persoonlijke Aanpak

Onze gecertificeerde Accountants schenken persoonlijke aandacht aan de uiteenlopende financiële behoeften van onze klanten. Wij werken met een op maat gemaakte aanpak die aansluit aan onze klant behoefte. Bij ons treft u geen standaard sjablonen want elke klant is uniek. Wij geloven in een financieel gezonde bedrijfsvoering en die gaat gepaard met een duurzame, innovatieve en slimme aanpak.

Accreditatie

Onze gecertificeerde Accountants zijn lid van de door de International Federation of Accountants (IFAC) erkende beroepsorganisaties zoals het Suriname Chartered Accountants Institute - SCAI, The Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) en de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Permanente Educatie

Om kwalitatieve diensten te kunnen leveren, zorgen wij voor permanente educatie bij onze gecertificeerde Accountants om onze deskundigheid op peil te houden en te allen tijde up-to-date te blijven met de lokale en internationale ontwikkelingen.

Het team

Ons team van gecertificeerde Accountants is sinds de oprichting van Exlent Accountancy & Financial Services in 2013 zeer gedreven en bestaat uit een groep van jonge professionals die dynamisch en kundig zijn op zowel lokaal als internationaal niveau. Wij hebben bewezen bekwaam te zijn in het toegankelijk maken van Accountancy bij onze klanten door de financiële tools in te zetten om niet alleen op korte termijn, maar vooral op lange termijn strategische financiële planning uit te stippelen die bijdraagt aan de strategische bedrijfsvoering.

over-ons-team